22 jan. 2017

Helg igen

Den här helgen är vi alla lediga och vi har inga idrottsaktiviteter och inga besök. Känns märkligt att bara ha två dagar där man kan ta igen sig och göra absolut ingenting tillsammans. Jag hoppas vi får flera sådana helger för det behöver vi för att komma ner i stress. Att göra ingenting är en konstform som både vuxna och barn behöver lära sig faktiskt.
Under veckan har vi bokat en semester inför kommande höst. Vi ska prova Sunwing på Rhodos den här gången. Kanske sista gången vi åker Sunwing eftersom Thea sedan måste betala fullpris på all inclusive och då blir det billigare att välja någon annan typ av hotell. Fast innan dess ska vi ju också åka på fjällsemester och förhoppningsvis ha en bra sommarsemester.
När vi åker till hösten ska de gifta sig Johanna och Per så det blir en speciell och extra rolig resa. Då kan man checka av att man varit på bröllop i Grekland också. 

Närmast nu så kommer farmor och farfar för att hälsa på och barnen längtar och längtar. Ska bli trevligt att de stannar länge så vi hinner umgås både på vardag och helg. Själv ska jag också åka till Selma Spa med jobbet den här veckan så nu är det mycket att se fram emot.
Jodå, jag hinner träna också. Nu måste man ju vara i form för skidåkning om 6 veckor. Vi får se hur det går....

Inga kommentarer: