26 jan. 2013

Så då tar vi historien om bilen igen

När vi trodde att sen var lagad så gick nästa sak sönder. Då ramlade plötsligt all kylarvätska ut på garagegolvet och Rikard fick nästan ett slaganfall. Så nu väntar vi på nästa reservdel som var tvungen att beställas (förstås). Jag har i veckan pendlat mellan att läsa annonser på en ny andrabil och att tänka att det ska gå att fixa den gamla utan att ruinera oss. Just nu befinner jag mig mittemellan dvs fixa det som syns och märks snabbt och sedan byta in den. Toyota är vad man ska ha har jag hört så det blir en sådan i så fall. Inte någon ny och dyr utan en rimlig begagnad liten bensinsnål jäkel. Vi får väl se hur det blir.
Imorgon ska Thea äntligen ha sitt efterlängtade 7-års kalas och hon ser fram emot det jättemycket. 10 barn blir de på kalaset och jag hoppas att det blir lyckat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag rekommenderar Toyota yaris! Har den själv och den är toppen! Krånglar aldrig! (Än så länge). Lättkörd och jag bara älskar den! Mannen på besiktningen sa att det är typ aldrig fel på den modellen. Han borde ju ha lite koll ialla fall. Bensinsnål är den också! Jättebra bil! Louise