15 feb. 2013

På tapeten

Den här veckan har flugit förbi med en massa vardag. Det har varit skidlopp på dagis, pulkautflykt i skolan och en hel del läxor på det. Jag blev dessutom biten av hamstern igår så blodet sprutade.


Men har det varit något viktigt den här veckan? Jag tror inte det faktiskt. Det är svårt att tänka många kreativa och stora tankar när hela livet är en enda stor vardag. En bra vardag som flyter och där vi alla är nöjda men det är varken toppar eller dalar just nu.
Jag läste nyss på Viktorias blogg att deras bil havarerat och slås av att den gick sönder precis när vi lämnat tillbaka den till dem. Vi har ju lånat den 2 veckor eftersom Saaban aldrig fungerar (fast nu fungerar den igen). Ibland klarar man sig undan med bara en hårsmån och jag är glad att de får ut kostnaden för lagning på försäkringen för annars hade jag haft dåligt samvete avsett om det varit vårt fel att den gick sönder eller ej. Det är jobbigt att inte alltid kunna vara självförsärjande i alla lägen samtidigt som jag är så glad och tacksam över att alla ställer upp för att möjliggöra de här åren för oss.

Nu ska jag åka hem och hälsa på farfarn som kommit till oss idag. Jag gissar att jag kommer att hitta honom lekandes Labyrint på Sagas rumsgolv när jag kommer hem. Saga älskar Labyrint och hon vill leka det hela tiden så det ska bli skönt att hon kan tvinga någon annan att vara Daidalos i helgen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

rtyfrer hvrev oitvlii ryfftir hev t ufreyt loyyreffti ftyiiuir.

Anonym sa...

sloerkrei fletro efrei