4 mars 2017

Sportlovet 2017

Nu är vi hemma och har börjat packa upp så smått. Vi gick upp ganska tidigt imorse, packade ihop, städade och for hemåt. Stugan vi har bott i var toppen. Den hade två stora badrum med dusch, tre sovrum, två allrum och en bastu. Köket var ganska litet men vem har lust att laga en massa mat när man är ledig? 
Vi hade en bit till backen så vi fick ta bilen dit men det var lätt att hitta parkering så det spelade inte så stor roll.

Både Thea och Saga har gått i skidskola och lärt sig att åka ordentligt den här veckan. Saga är nog den som tyckt att skidåkning varit allra roligast. Hon ville inte lämna backarna förrän liftarna stängde helst och roligast att åka var högst upp med sittliften. Thea gillade skidskolan men ledsnade efter några timmar och ville nog helst åka till stugan igen. Hade vi bott närmre backen kanske hon hade gjort fler pauser under dagen vilket inte var möjligt nu.

Vi har haft tre dagar med ganska mycket snöfall och mulet men de sista två dagarna var helt fantastiska. Sol från molnfri himmel och gnistrande snö med några minusgrader. Känns så skönt att vi kom ifrån regnslasket här hemma och fick en massa luft och motion när vi nu äntligen var lite lediga tillsammans allihop. 
Själv var jag ju osäker på hur det skulle vara att åka igen efter 22 år men det var som att cykla. Så fort skidorna kom på så visste kroppen precis vad den skulle göra och allt fungerade. Enda skillnaden var all mjölksyra som kom i benen av att åka knapplift men det var bara att bita ihop. Så nu ska vi köpa slalomutrystning till mig och Saga också för nu kan inget stoppa oss.

Inga kommentarer: