17 apr. 2018

Potatiscup

Så var årets potatiscup över och som vanligt är det vansinnigt roligt och spännande att följa deras matcher. Det var både vinster och förluster med större och mindre siffror men det var så kul att se utvecklingen och att de nu kan mäta sig fint med andra lag i samma ålder. 
Saga stannade hemma i Karlstad efter en planeringsmiss från min sida. Så vi fick en trevlig helg hemma hos Johanna och Per bara jag och Rikard. Nästa år ska båda delta på cupen så det blir även det en liten minisemester för mig och Rikard. Johanna och Per flyttar till Boden denna sommar så det var nog sista gången vi hälsade på dem i Alingsås. Känns konstigt att de ska bo så långt borta snart. Inte lika lätt att hälsa på när man bor 115 mil ifrån varandra. 
Idag är jag hemma med Saga som inte alls mådde bra när hon vaknade imorse. Men nu mår hon bättre och bättre så om ingenting oväntat händer så blir det skola och jobb imorgon. Tur är väl det för vi har öppethus i våra nya lokaler imorgon och det är alltid kul att vara med när det händer saker.

Inga kommentarer: