5 juni 2022

Långledigt

Äntligen lite ledigt igen efter en hel jobbvecka förra veckan. Solen skiner och det är många event som ska bevakas. 
Igår var vi och tittade på Kusin A som tävlade en häst här i Värmland för första gången. Det var en lång dag men jättekul att se eftersom hon kom tvåa i tävlingen.

 
Stora och Moster V gjorde en avstickare till Stora torget för att titta på Kusin J som spelade gitarr med sin gitarrgrupp innan Stadsloppet. 
Sedan for vi hem till Mannen som grillade åt oss som var hungriga efter en lång dag. På kvällen hittade vi en ny bra serie på HBO ”we own this city” . Brukar rata polisserier som handlar om Baltimore pga jag är ganska trött på genren. Men detta var ett bra undantag.

Idag söndag har vi kickstartat träningssäsongen jag, Stora och Lilla. Mannen har ju tränat hela året men vi har legat lite på latsidan så nu är tanken att komma ifatt. Vi ska vara mycket hemma i sommar så det blir lättare då att sätta igång träningen. Imorgon tar vi pass nummer 2 eftersom jag sedan ska operera ut en tand på tisdag och måste ta det lite lugnt medan stygnen läker.

Och hur går det med att ha Kissan utomhus? Ja alldeles utmärkt faktiskt. Hon har jagat bort den dumma grannkatten från vår tomt och nu ligger hon mest uppe på baltanen och spanar ner på gräsmattan. Vi hade GPS på henne i början men eftersom hon knappt lämnar vår tomt så känns det lite överdrivet att hon ska behöva släpa runt på en klump runt halsen. Friskt vågat hälften vunnet…


Hon gillar också att klättra i träd och spana på fåglar. Not to worry, hon har en pingla i halsbandet så att fåglarna hinner undan.




Inga kommentarer: