16 sep. 2017

Man vänjer sig...

Igår var vi på ett jättefint bröllop, i skuggan under de stora olivträden. Johanna och Per gifte sig på en supermysig plats vid ett kapell som låg insprängt i berget. Men innan vi kom dit blev det drama för taxichauffören släppte av oss på fel plats. Som tur var kunde prästen se oss på långt håll (eftersom vi var vid ett högt berg) och skicka en ny taxi så vi hann precis i tid till vigseln.

Här är brudparet tillsammans med prästen som kom från Skellefteå precis som Barbro.


Här har de precis blivit man och fru.


You may kiss the bride.....

Hela familjen på samma kort.


Bruden och litet bröllopsfölje.

Sedan skålade vi i bubbel och fick goda snittar innan vi avslutade dagen på en mysig restaurang. Kort sagt en bra men väldigt varm dag som jag hoppas att Johanna och Per känner sig nöjda med. Leve brudparet!

Idag har vi badat och snorklat i havet. Solen steker men vi har klarat oss från att bli brända som tur är. Imorgon blir det nog en ny tur ner för att snorkla och titta på vackra fiskar. Det är en mysig resort med alla tänkbara bekvämligheter men det är tyvärr en bit mellan showerna och där vi äter på kvällarna. Tyvärr är hotellet dåligt renoverat tycker jag och det här är den sämsta standard vi haft hittills på alla Sunwing hotell vi bott på. Så jag tror inte att vi återvänder just hit något mera. Men man lär sig hur man vill ha det på semestern ju fler hotell man ser och hittills vinner Sunwing Alcudia. Nästa gång vi åker någonstans vill vi ha nära till kritvit sand och bra renovering. Vi får se vart vi styr kosan....

Inga kommentarer: