20 sep. 2017

Sista morgonen

Vi har precis varit och lämnat våra väskor och fått våra bordingcards. Klockan är strax efter 07 på morgonen och det är en timme kvar innan vi ska träffa de andra och äta frukost med dem innan vi åker hemåt. 
Det har varit en varm vecka. Personalen berättade igår att det vanligtvis inte alls är så här varmt i september. Vi har haft tur som haft mellan 35 och 40 grader varenda dag. Det är nära till havet och snorklingen är fantastiskt även om man håller sig nära land.

Maten har inte hållit den standard vi är vana vid på Vinghotell tyvärr. För dåliga råvaror ibland och för dåligt utbud på buffén. Det kändes som samma, samma men med lite variation. Spanien vinner lätt över Grekland i denna kategori.

På kvällarna har det varit mysigt och vi har kunnat sitta ute länge tillsammans i soffor och myst. Barnen har samtidigt använt hotellets datorer eller sina surfplattor. Skönt att inte bo nära där alla shower är den här gången så man kan prata med varandra utan att behöva skrika på kvällen. 

Sixten och Ellen en kväll före maten.


Poolerna har varit toppen och bjudit på många bad. Saga har åkt massor med rutschbana denna veckan. Kul med en pool som har lite mer aktiviteter.

Rummet däremot lämnar en del att önska. Badrummet är gammalt och det känns som att det är dags att renovera åtminstone duschen. Saga vaknade en morgon och hade en massa myror i sängen (äckligt!!). Personalen ville ha det till att hon ätit chips i sängen men det hade hon inte gjort. Jag har istället en teori att de gillar svettiga lakan och hud. Jag lade nämligen en klänning ovanpå en väska en natt och den var full i myror på morgonen. Så en uppfräschning av hotellrummen och lite ohyrekontroll tycker jag vore något för dem att satsa på. Kort sagt, det har varit en supermysig vecka tillsammans med Rikards familj och ett jättefint bröllop MEN Ving behöver steppa upp sitt game i Grekland annars får det bli Mallis igen nästa gång.

Inga kommentarer: