9 sep. 2017

Packnings helg

Nu har resväskorna kommit fram och tvättmaskinen prioriteringstvättar. Fr.o.m. nu måste alla tänka på att använda enbart kläder som inte ska med utomlands. 
Ju närmre vi kommer desto mer längtar jag efter bad, värme och trevliga middagar med roliga samtal ända in på natten. Att åka bort till en kravlös tillvaro ibland gör så mycket för kropp, själ och familjelivet. Vi har helt enkelt roligare tillsammans alla fyra utan måsten och då klarar vi alla måsten bättre när vi väl kommer tillbaka. 


Annars så har veckan varit bra men väldigt hektiskt med många träningar, föräldramöten och läxor. Det är värst i början intalar jag mig, innan man kommer in i det. Vi har precis fått klart att Rikard börjar jobba deltid redan veckan efter att vi kommer tillbaka från semestern. Ska bli så spännande att se hur utfallet blir av detta och om vi får en bättre balans kring all idrott och allting som samtidigt behöver göras här hemma. Vi provar oss fram till vad som förhoppningsvis blir den bästa lösningen för oss under dessa år när fritidsaktiviteterna duggar som tätast. 


Idag är det lördag och jag tänkte inte göra så mycket mer än packa och hänga med barnen. Imorgon blir det fotboll i Slottsbron hela eftermiddagen. Rikard jobbar den här helgen och kan därför inte hänga med.

Inga kommentarer: