15 okt. 2017

Sagas stortjejsrum


Det var dags för Saga att byta ut lite prylar i sitt rum. Hon leker inte med samma saker som för två år sedan och hon önskade sig en säng på marken nu. Så här såg det ut i panorama innan vi började. Sängen ser vikt ut på bilden och skrivbordet syns knappt där bakom men ni får ändå en känsla av hur det sett ut.


Så här såg det ut i panorama när vi var klara efter många timmars slit. Även på denna bild ser sängen böjd ut men det gick inte att få det bättre på panoramabild.


Vi valde en Malm sänstomme 120 cm för att vi då kunde återanvända den madrass hon redan hade i sin höga säng. Vi köpte också två sänglådor så att det kan svälja en del av hennes leksaker som hon valt att ha kvar. Vi flyttade runt sängen i rummet men bestämde ändå att det blev mest golvyta kvar om deb stod i samma läge som den gamla. Kuddarna är så mysiga och hon fick välja fritt själv i kuddhyllan på IKEA. 


Vi flyttade skrivbordet till väggen bredvid sängen och fick fritt bakom skrivbordsstolen. Blev bättre än när skrivbordet stod inklämt bakom sängen som det gjorde förut.


Vi vände hyllan som stod under sängen så att den nu står på höjden istället och fyllde på med den låga hyllan på sidan. Hennes stora önskan är att få en egen tv som ska stå på den lilla hyllan. Om hennes önskan slår in denna jul så finns det nu plats för den högt önskade tv:n.

Inga kommentarer: