24 feb. 2018

Farligt för hjärtat att vara åskådare

Tog en roadtrip till Torsby idag eftersom Theas lag skulle spela mot serieledande Torsby. Enligt alla konstens regler så borde vi ha åkt hem med en förlust i bagaget men.... så blev det inte. De låg konstant ett eller två mål efter matchen igenom men de bet sig fast, gav sig aldrig och hade en fantastisk laganda så med bara någon minut kvar vände det och blev 12 lika. Med 30 sekunder kvar gick de upp i ledning med 12-13 och sedan höll det de sista 30 sekunderna och de vann. Min puls, alla föräldrars puls, låg konstant på högsta läge de sista 10 minuterna i matchen och vår glädje för dem var nästan större än deras egen. Vi skrek, stod upp och applåderade som galningar det sista i matchen och när det var slut. Fasiken vilket gäng de är våra tjejer och så roligt att de fick utdelning på det mot ett lag som på pappret är så mycket bättre. Trägen vinner och att jobba på lagandan vinner också. Är man ett lag så spelar man som ett lag.