2 mars 2018

Sälen 2018

Så var det fredag och dags att summera vår fjällsemester för den här gången. Kan konstatera att mina nya skidor och jag inte riktigt gillar varandra så det får nog bli ett byte till nästa säsong. Men annars har allt fungerat bra trots kylan. Det har varit polarkyla hela veckan men som tur är var det bara mycket blåst en enda dag. 

Så på måndagen gav vi oss ut i iskylan och upp i backen. Vi orkade några timmar innan det blev allt för kallt. Rikard har varit tåligast och oftast åkt ett kvällspass efter att han släppt av oss andra hemma igen.

Påklädda har vi varit och buffar har varit uppdragna för är det minus 17 då känns det i ansiktet när man är i backen.


På kvällarna har de spelat minecraft kombinerat med vanligt kortspel. Tröttast har de varit när vi trotsat kylan och orkat vara lite längre i backen på dagarna.


Tisdagen fyllde Stefan 35 år och då gick vi på restaurang och firade. Vi passade också på att bowla och spela lite arcadspel eftersom det inte var möjligt att åka skidor i alla minusgrader i kombo med blåsten. Det gjorde ont i skinnet att bara gå ut och sätta sig i bilen denna dag. Burrrrr ❄️❄️❄️


Stina har kämpat på tappert i kylan i sina söta små glasögon. Vissa dagar har vi inte ens kunnat äta matsäck ute på grund av att det varit för kallt för att ta av sig vantarna. När det blir kallt i fjällen då blir det ofattbart kallt har jag lärt mig den här veckan.


Sista bilden efter sista åker det här lovet. Nästa år blir det sol och värme på sportlovet men skidor kommer vi att åka ändå även om det inte blir just här 2019. 
Tack och hej till kylan och Sälen för den här gången. Kanske får vi satsa på lite senare veckor än sportlovet kommande skidsemestrar för att undvika att råka på denna polarvinter ytterligare en gång. 

Inga kommentarer: