4 mars 2018

Hemma igen

Vi kom hem igår eftermiddag och efter uppackningen så satte vi igång att tvätta. Hängde precis den femte maskinen och vi har några kvar att tvätta.
Hemkomst gör också att man ganska snabbt byter fokus från semester och skidor till vardag. Eftersom vår dammsugare varit på upphällningen ett tag så har vi funderat på en ny rätt länge. Idag föll jag över kanten och beställde en ny när jag försökte dammsuga och hela röret föll ihop vid ett flertal tillfällen. Denna fick det bli:

Det var ett bra pris på Netonnet och den är tyst, har lång sladd och bättre färg än den spygröna vi har just nu. Detta är utan konkurrens den apparat som används mest i vårt hem. Varje dag, året om är denna maskin i bruk här hos oss och då förtjänar den att bytas ut med jämna mellanrum också. Den gröna åker ner på andra våningen och den gamla trasiga blåa som tidigare tjänat nedervåningen får åka till tippen. Livets gång helt enkelt.

Annars så har vi en vilodag där vi mest slappar och hänger framför Vasaloppet och vinterstudion. En sådan där dag som man behöver när man varit ute en hel vecka i kylan. Nu kör vi på en månad i vanliga fotspår innan det är dags att dra till Boden och fira påsk.


Inga kommentarer: