16 apr. 2019

Utemöbler

Igår gjorde vi slag i många saker som vi borde gjort för länge sedan men också sådant som behöver göras nu.
Vi började med gammelbilen som behöver fixas innan besiktningen. Så nu har vi en tid bokad för den äntligen.

Sedan for vi vidare och lämnade in våra markiser för att få tyget bytt. De har varit randiga, vindbitna och med olika mycket mossa växandes. Nu ska de bli helgrå, hela och mossfria (hoppas jag). Vi valde en mellangrå färg med vissa ljusa inslag och jag tror det blir fint. Nu återstår bara hur vi ska få tillbaka dem upp på väggen men det blir nästa projekt om 5 veckor när de ska hämtas.

Sist men inte minst så köpte vi utemöbler till balkongen. Det blev en soffgrupp som mot alla odds faktiskt var skitskön att sitta i. Vi har letat efter något som är mer åt det mjuka hållet för häng snarare än att sitta rakt upp och ner i någonting hårt och obekvämt. Den här blev det:



Vi ville också ha en fåtölj med tillhörande fotpall till soffan:




Sist men inte minst så köpte vi en palm som ska förgylla våra stunder där ute:




Den är större än vad den ser ut och kommer bli toppen därute. Jag skulle önska att vi kunde ha en riktigt palm men det blir tyvärr för hett när sommaren är som varmast. Nu ska jag njuta hela sommaren och hoppas verkligen att vädret är på vår sida. Efter förra sommaren när vi målade oss igenom allt solsken har vi förtjänat att få sola och bara vara den här semestern. Bord och stolar hittade vi inga som vi gillade så vi får äta vid soffbordet tills dess att vi löst det. Och just det, det ingick en terrassvärmare i priset också så då kanske vi kan förlänga säsongen lite. Hurra!

1 kommentar:

Farmor sa...

Fint och läckert👌🏼 kommer att bli många fina stunder därute🌞😎☕🥂