29 okt. 2020

Oktober

Oktober har bara gått förbi. Det gör inte så mycket för hösten är jobbig och bara en transportsträcka in i den jävla vintern. Skulle vilja göra som björnen och gå i ide i väntan på våren. Inte mycket idrott denna höst heller på grund av Corona. Skönt men också lite tråkigt ibland. Saga tränar och spelar men helt utanför vårt synfält. Längtar tills vi får titta live på en match igen. Med den takten som Corona har just nu känns det avlägset.
Den kommande helgen ska vi fira pappa som fyllt 75 och eftersom vi är antingen galna eller bara har övertro på vår friskhet så ses vi allihop samtidigt hemma hos oss. Kul med lite fest men läskigt om någon skulle bli sjuk. Speciellt eftersom pappa också ska operera sin hälsena nästa vecka...

Nu är det höstlov och idag är det Theas dag att bli omhändetagen. Vi ska åka till fotklinik och ta tag i hennes onda fot och sedan har vi klipp och färgtid tillsammans. Vi ska också ta kort på henne så hon kan få sitt moppekörkort tillverkat äntligen. Just nu kör hon med sitt id-kort så snart är allting som det ska vara.

Rikard gör sin sista dag på praktiken idag och det har varit mysigt att samåka till och från jobbet i fem veckor. Men säg det braiga som varar för alltid... på måndag är jag ensam i min bil igen 😢.  

Det var lite tankar från oktober. Har inte riktigt varit sugen på att skriva när det är höst men ska försöka bli bättre på det from nu.

Inga kommentarer: