25 dec. 2020

Julen 2020

Jul igen då. I år hade vi en fantastiskt lugn och fin julafton helt stressfri hemma hos mamma och pappa. Jag höll ett litet jultal till Stor och Liten innan vi började så alla höll sig i kragen och beteenden var på topp.

Stor och Liten


Julmaten lagades av mamma och pappa detta år så vi behövde bara komma till dukat bord. Fullfjädrat med fisk, kött (många olika varianter av kött), ost, jansson och allt annat gott ni kan tänka er. Till efterrätt fick vi mandelmusslor med grädde och hjortronsylt och det var inte fy skam även om jag fick uppbringa mitt sista lilla magutrymme längst ner i magen för att inte spricka.


Liten och Stor turades om att dela ut julklappar och eftersom detta var ett stressfritt julfirande öppnade vi våra klappar en och en. Det tog lite tid men det var såååå värt det. Och eftersom jag varit förutseende nog att hålla jultalet innan så blev även paketöppnandet en succé. Jultal det är hemligheten som gör julen mer njutningsfull, glöm inte vart ni hörde det först. Alla var nöjda med sina klappar och vi fick en fröjdefull jul detta år 🎄 

Inga kommentarer: