18 juni 2017

Semester för vissa

Igår åkte Alva hem och det var mycket tårar i vår bil när vi lämnade Grava-Rud jag och Saga. Ju äldre hon blir desto mer ledsen blir hon när hon måste skiljas från alla som bor långt borta. Man kunde ju tro att det blir lättare med åren men det verkar vara precis tvärt om.
Men men löfte om att de snart ses igen och en halv liter colazero att disponera för sig själv så blev det sakta men säkert ett mer glatt humör igen.
Idag gör Rikard sitt sista pass innan han börjar sin semester och det ska bli så skönt att han är hemma mina sista dagar innan min semester. Då kan jag sova längre och smyga upp sent på morgonen.
Saga har fotbollsläger den här veckan tillsammans med en kompis men det börjar först klockan 10. Äntligen har någon som planerar läger förstått att ingen vill gå upp i ottan när man är ledig.
Nu håller vi tummarna för att vädret håller i sig och är fint över fotbollsveckan och fram mot midsommar. Kan vi inte snälla få fint väder på midsommar det här året?? Vi har förtjänat det med den obefintliga vintern och den kalla regniga våren som aldrig tar slut.

Inga kommentarer: