28 aug. 2017

Barnvakten i stugan

Efter en lång jobbvecka med tidiga mornar så blev det äntligen dags för pedikyr på fredag eftermiddag. Det blev lila tånaglar den här gången och förhoppningsvis sitter lacket kvar till vi är tillbaka från semestern.
Sedan hängde Pija med ut till ön och vi käkade hamburgare och drack vin några timmar. På lördagen var det dags att åka till stugan för att vara barnvakt till Joel och Stina medan Vickan och Stefan var på bröllop. Det gick bra och ingen var ledsen och alla la sig och somnade när de skulle. Till sist var det bara jag och Thea uppe men vi orkade inte vänta ut festfolket och stupade i säng strax efter 12.


Stina innan det var sovdags

Joel i pyjamas på uteplatsen 

Saga ute i solen. Det var en varm söndag men med höstiga vindar som ligger och lurar. Somnade en stund i en solstol innan lunchen men det är verkligen sommarens sista suck. Idag känns det mer höstigt än någonsin för Saga blev plötsligt genomförkyld igår och fick ont i halsen så idag behövde hon vara hemma från skolan. Så vab idag men imorgon är Rikard ledig och då är det jobb som gäller igen. Känns skönt att vi gör bort sjukdomarna innan vi ska vara lediga så vi kan njuta mer av semestern.



Inga kommentarer: