23 juli 2018

Två veckor av målande har gett resultat


Baksidan innan

 Baksidevinkeln innan

Bakside vinkeln idag. Nu fattas två bräder som ska spikas upp imorgon samt målning av fönster och dörr bakom ställningen. När bräderna är uppspikade ska ställningen byggas om på kortsidan som är den sista omålade sidan.Idag har vi börjat måla under balkongen. Massor med småpill eftersom det är korta, korta brädbitar som sticker ner längs vägen vid balkonggolvet. Slitgöra men snyggt när det är klart. Nästa steg är inuti balkongen men det är inte lika pilligt. Räcket ska vi lämna orört eftersom det ska rivas när vi bygger ut balkongen.


Kökssidan är klar så när som två målningar runt varje fönster.


Framsidan är helt klar. Allt utom garagedörrarna som måste kläs i nya brädor innan de målas.


Men när fönstren är färdigmålade då är det så här fint. Det åkte förbi en okänd man på cykel idag (tror att han bor här på gatan någonstans) och berömde oss och sa att han tyckte det blev väldigt fint. Då blir man lite glad trots att man inte ens vet vem det är som gillar det vi gör.

Så semestern så här långt har bestått av måla men nästa vecka (som är Rikards sista) så ska vi ta oss en liten semestertripp och strunta i allt vad målning heter. Man kan ju inte måla en hel semester, man måste ju ha lite roligt också 😊.

1 kommentar:

Farmor sa...

Vilket jobb ni gjort och vad ni slitit men sååååååå fint det blir👌🏼💖 Det gör ni alldeles rätt i som semestrar också på semestern....sensommaren och hösten är lång och och passar att småmåla på.Heja er💪❣