3 aug. 2018

Semester hemifrån

Efter allt målande blev det dags att göra någonting utanför hemma. Vi åkte två dagar till Leksands sommarland med kusinerna i Karlstad och Nyköping. Det är alltid mysigt att åka bort och även om stugorna var primtiva så funkade det bra för oss som bara stanande en natt. Vår stuga låg precis vid Siljans strand och vi badade allihop i sjön på kvällen efter att vi ätit. Jag tyckte nog att själva stugan och sjön var bättre än sommarlandet. Barnen gillade ju förstås sommalandet bättre men det är ju inte så konstigt eftersom det fanns massor med vattenrutschkanor och aktiviteter att göra som är anpassade för barn. Som vuxen måste man rysa lite och ta sats för att orka med all värme, kletkladd i restauranger och folk överallt. Men, men vad gör man inte för sina barn? Nästa år blir det nog Skara Sommarland som får besök av oss alla. Mera kletkladd till folket....

Rikard, Thea, Cissa och Alva vågade att åka Zipline över hela området och det var högt som fasen och gick i 40 km/h. Heja dem!


Nu blir det firande av ett antal födelsedagar under augusti och sedan är det dags för skolstart. En är nervös för mellanstadiet och en är nervös för högstadiet. Sånt är livet men det kommer nog att bli bra för dem båda hoppas jag.


Inga kommentarer: