27 sep. 2020

15-åring ❤️

Ja då var vi föräldrar till en 15-åring helt plötsligt. Vart tog åren vägen? Hon är så stor nu och jag tänker att något måste vi ha gjort rätt för hon är snäll, klok och helt otrolig på att ta ansvar. Visst är hon också ibland en vanlig arg tonåring men om hon inte vore det skulle jag bli orolig faktiskt. 

Hon fick allt hon önskade sig och lite till. Hon har badat i sin nya badbalja och sovit under sitt nya tyngdtäcke. Hon ser fram emot att sätta upp sin nya feministiska tavla, läsa sin nya bok, prova sina nya kläder och en tjejresa till Paris när Coronan är förbi. Ett videosamtal med farmor och farfar blev en viktig del av dagen eftersom hon inte träffat dem sedan början av året. Hon saknar dem så mycket.

Själva firandet med storfamiljen fick ske hos Vickan eftersom jag inväntade ett Coronatest som jag fick svar på först igår kväll. Det var negativt men hjärtat slog så hårt när jag tittade i mina journaler efter svaret. Har haft ont i bröstet, feber och ont i huvudet en hel vecka så jag var ganska säker på att det skulle vara positivt. Men nu kom jag undan den här gången och glad för det är jag för nu är jag frisk och imorgon blir det jobb igen.